Behandlinger

Behandling der tager udgangspunkt i dig

Du er i centrum

Jeg arbejder med samtale, forskellige massageteknikker og pulseringer, tryk, stræk, åndedrættet, ledfrigørelse, aktivering af lymfesystemet og afspænder hele kroppen.

Behandlingen skaber balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser. Det betyder, at du mærker dig selv på ny!

Jeg vejleder og guider dig gennem behandlingen, hvor vi sammen skaber et trygt rum for krop og sind.

En kropsbehandling varer ca. 60 – 75 minutter.

Min klinik - dit rum

Alt hvad der bliver delt i min klinik er naturligvis fortroligt, og derfor kan du trygt åbne dig – også dine mest sårbare sider. 

Det er min klinik – men det er dit rum.

Stress & udbrændthed

Stress kommer i mange variationer – lige fra de overfladiske stresssymptomer til den dag, hvor du pludselig ikke kan komme ud af sengen. Kroppen siger fra. Det har den måske gjort længe. Du har måske været for pligtopfyldende til at stoppe op, og give dig selv kærlig opmærksomhed - og sætte dig selv forrest. Kropsterapi kan bidrage til, at du kan lære at tæmme stress og udbrændthed, lære at sætte grænser og mærke efter. Det er vigtigt at lytte til kroppen og dens signaler.

Gigt & den stive krop

Gigt og en stiv krop er desværre en stor del af vores velfærds Danmark. Dårlig kost, stillesiddende arbejde, stress og livets øvriges strabadser. Kropsterapi kan skabe bedre bevægelighed og flow i kroppen, således den føles mere fri.

Angst & lavt selvværd

Angst er ofte forbundet med lavt selvværd og tvivlen på at kunne slå til. Angst kan også være tæt relateret til stress og tårnhøje forventninger til livet. Vi lever i en meget fortravlet tid, og drøner ofte rundt i et hamsterhjul uden retning. Og således mister vi desværre kontakten til os selv, og det bliver svært at mærke, hvad der reelt er godt for os. Kropsterapi kan bidrage til at finde retningen igen - at mærke ro igennem et frit åndedræt og et balanceret nervesystem.

Spændinger & smerter

Din krop er én helhed. Alt hvad du oplever husker kroppen. Dårlige oplevelser og traumer kan sætte sig i kroppen, og give muskelspændinger, bekymringer og smerter. Lad os gå på besøg i din krop og få den i balance igen.

Skader - ryg/nakke/skulder

Skader kan sætte en stopper for dit aktive og sociale liv. Er du sportsudøver er en velfungerende krop og et skarpt sind alfa omega for at kunne præstere optimalt. Med kropsterapi kan du både forebygge skader og behandle gamle skader. Behandlingen løsner din spændte krop, optimerer åndedrættet og styrker nervesystemet. Balance, styrke og smidighed sørger for at din krop kan heles og restituere.

Hovedpine & migræne

Du kender det… den kommer snigende, og er parat til at ødelægge din dag. Rigtig mange døjer med hovedpine og migræne, det giver dårlig livskvalitet og styrer dit liv og din hverdag. For nogle kommer smerterne så ofte, at det er blevet noget, som bare accepteres og leves med. Smerterne kan have mange årsager – men jeg ser tit spændinger og tankemylder, som nogle af de væsentligste syndere.

ER DER NOGLE BIVIRKNINGER VED KROPSTERAPI?

Behandlingen får dig til at udskille affaldsstoffer, hvilket betyder, at du godt kan opleve træthed, ømhed og måske en svag hovedpine resten af dagen efter en behandling. For nogle kan der også dukke følelser op til overfladen, som det kan være godt at give plads til i dagene efter en behandling. Der er ikke langvarige bivirkninger ved kropsterapi.

HVOR MEGET TØJ KAN JEG HAVE PÅ UNDER EN BEHANDLING?

Du bestemmer selv, hvor meget tøj du vil have på under behandlingen. Jeg anbefaler, at du kun er iført underbukser, men hvis du vil beholde toppen på, er det også helt i orden. Og det kan også lade sig gøre at beholde mere tøj på.

Du har et tæppe over dig under behandlingen, som jeg flytter lidt på alt afhængigt af, hvor på kroppen jeg behandler.

En øvelse til dig...

En lille øvelse som kan være til stor gavn er, at fokusere på dit åndedræt og mærke dine fødder.

Find et roligt sted, sæt dig ned på en stol med fødderne i underlaget (gerne bare fødder), start med at trække vejret dybt ned i bunden af maven og slip vejret langsomt samtidig med, at du sender opmærksomheden ned til dine fødder/fodsåler. Lad udåndingen være lidt længere end indåndingen.
Når vi trækker vejret dybt, beroliger vi kroppen og sindet.

Øvelsen kan laves stort set alle steder – og er særlig nyttig, hvis vi skal sænke tempoet et kort øjeblik, og samle os eller blot slippe tankemylder.

Treat your body like it belongs to someone you LOVE

Vil du gerne i gang med behandling, så skriv mig en besked: