Lidt om mig

Henriette Eli Petersen

Jeg er uddannet Manuvision Kropsterapeut og træner samt Manuvision Naturterapeut. 

Manuvision kropsterapiuddannelsen er en 2-årig mesterlæreuddannelse, hvor jeg er blevet uddannet af nogle af de bedste behandlere i Danmark.

Jeg valgte, at fortsætte min uddannelse hos Manuvision med den 1-årige efteruddannelse i naturterapi, som jeg afsluttede i foråret 2023. På naturterapiuddannelsen arbejdede vi med relationen til os selv, vores egen ”underbevidste” natur (gamle vaner, mønstre og automatikker blev udfordret), mens vi opholdte os i naturen.

Naturen er et magisk sted, og jeg er meget fascineret af dens helende egenskaber og indvirkning på vores nervesystem. Det handler om at styrke vores relation til naturen – og bringe den i spil i mødet med andre mennesker.

Min baggrund og anden uddannelse samt en lang karriere tager afsæt i hotelbranchen indenfor salg, markedsføring og hoteldrift i forskellige stillinger som sælger, leder og chef.

Efter mere end 25 år i hotelbranchen i både ind- og udland, og et meget fortravlet liv med konkurrenceridning ved siden af en til tider alt for hektisk karriere, begyndte min krop ‘at tale’ til mig på en ny og anderledes måde, end jeg var vant til. Jeg valgte derfor at stoppe op, og lytte til den – det tog noget tid at forstå, hvad der egentlig var på spil.

Jeg har altid været meget aktiv, brugt min krop – og elsker at være i bevægelse. Og særligt naturen har været en vigtig og kærkommen ven, både når jeg har trænet og til at søge roen, når jeg trængte til at koble af. Yoga og vinterbadning er desuden blevet mine tro følgesvende – og begge aktiviteter sammen med kropsterapien og naturen har gjort underværker for min krops og mit sinds velbefindende.

Vil du gerne i gang med behandling, så skriv mig en besked: