Kropsterapi

MANUVISION

KROPSTERAPI

Kropsterapi er en investering i dig selv og i livet. Det er en holistisk behandlingsform, der skaber rum til hele mennesket – til hele dig.

Kropsterapi tager udgangspunkt i, at kroppen husker alt, og lagrer både positive og negative oplevelser. Behandlingerne løsner uforløste spændinger på det fysiske og det følelsesmæssige plan. Spændinger som ligger i vejen for, at du balancerer såvel fysisk som psykisk.  

Med andre ord skabes der forbindelse imellem krop, sind og følelser, samtidig med at nervesystemet bringes i balance. Behandlingerne åbner for gennemstrømning af kroppens energier, og der sættes gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser. 

Husker du at lytte til dig selv – mærke dig selv – og give dig selv kærlighed?

Trækker du vejret HELT ned i maven?

MANUVISION

TRÆNING

Manuvision træning er en kropsterapeutisk træningsform, hvor vi træner hele kroppen – fra tå til top. Du kommer væk fra tankerne og på rundtur i hele kroppen. I træningen arbejdes der blandt andet med det frie åndedræt og nervesystemet.

Manuvision træning er sammensat af flere forskellige elementer som dynamik, styrke, balance, sansning og smidighed.

Træningsformen har især taget det bedste fra yogaen og karatens verden, og koblet det til kropsterapiens viden om sammenhængen mellem krop og psyke.

Jeg har erfaring med behandling af:

Sometimes it is OK, if the only thing you did today was breathe

Vil du gerne i gang med behandling, så skriv mig en besked: